Candidatul PNL  pentru alegerile parlamentare din decembrie, prezent la Dej

Candidatul PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie, prezent la Dej

PNL Cluj şi-a prezentat candidatul dejean pentru alegerile parlamentare din decembrie, în cadrul unei reuniuni care a avut loc vineri, 11 noiembrie, la sediul Filialei Dej al partidului.

pnl2

Au fost prezenţi preşedintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, candidat pentru Camera Deputaților, reprezentaţi din conducerea judeţeană şi locală a partidului, consilieri locali și județeni și numeroși liberali dejeni.

Cu acest prilej, atât liderii de partid, cât şi candidatul Marius Mînzat au susţinut scurte discursuri în faţa colegilor, în care au transmis mesaje referitoare la perioada de campanie şi alegerile parlamentare din decembrie.

pnl3

De asemenea, Alin Tișe, Marius Mînzat și Aurelian Mureșan, președintele PNL Dej, s-au referit la necesitatea schimbării de mentalitate în politică, a respectării cuvântului dat, reafirmându-și decizia de sprijin pentru Dacian Cioloş. Fiecare dintre ei a subliniat că, susţin Programul 100 al lui Dacian Cioloş, pentru că se regăsesc în acest proiect, ca oameni de administraţie cu experienţă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*