IGPR a lansat „Școala siguranței Tedi”

IGPR a lansat „Școala siguranței Tedi”

Luni, 14 noiembrie, a avut loc lansarea programului preventiv-educativ ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, program derulat la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi compania Tymbark Maspex România.

tedi-016

La fel ca şi în ediţia anterioară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj participă la acest program prin intermediul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi a poliţiştilor rutieri, care acordă sprijin cadrelor didactice prin susţinerea unor teme educativ-preventive, la clasele I înscrise în program.

Școala Siguranței Tedi este un program educațional naţional ce urmăreşte însuşirea informaţiilor privind siguranţa personală, de către elevii din clasa I. Programul se concentrează pe identificarea potențialelor riscuri, prezentându-le elevilor și părinților acestora pericolele care îi pot afecta pe cei mici, acasă, la școală sau în vacanţă, precum şi modalităţile de prevenire.

În acest an s-au înscris în program 32.264 de elevi de clasa I, din 935 de şcoli. În județul Cluj, sunt 15 participante, unde poliţiştii vor susţine activităţi informative pe înțelesul celor mici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*