„ Magia sărbătorilor”,  miercuri  la Dej

„ Magia sărbătorilor”, miercuri la Dej

afis-magia-sarbatorilor-2016-3-2Primăria Municipiului organizează  miercuri, 7 decembrie,  a doua ediţie a evenimentului „ Magia sărbătorilor”.

Evenimentul care va debuta la ora 17:00  în Piaţa Bobâlna,  va fi marcat de pornirea iluminatului ornamental pe tradiţionalul brad de Crăciun, cântece, jocuri pentru copii, modelaj de baloane, pictură pe faţă, iar atmosfera va fi animată de muzică, personaje din poveşti şi Disney.

„ Este al doilea an când organizăm acest eveniment pentru a simţi şi a intra în atmosfera frumoasă a acestei perioade, mai ales copiii. Vom porni iluminatul ornamental pe bradul de Crăciun şi în centrul municipiului , special pentru copii vom avea mascote şi personaje din poveşti şi multe surprize. L-am invitat şi pe Moş Crăciun iar copiii îi vor putea înmâna scrisori. Cu această ocazie vom deschide şi patinoarul artificial din centrul oraşului, intrarea fiind liberă.

Vă aştept în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună  cu copiii noştri de Magia sărbătorilor”, a precizat primarul Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*