Alegeri Parlamentare 2016. Politicienii dejeni la urne.

Alegeri Parlamentare 2016. Politicienii dejeni la urne.

Deputatul Cornel Itu a votat astăzi la ora 9:00, la secția din incinta Clubului Copiilor: „pentru a reda demnitatea românilor, pentru a aduce profesionalismul în actul de guvernare, pentru o Românie mai puternică”. Cornel Itu candidează la actualele alegeri pentru al treilea mandat de deputat, cu șanse maxime de a fi reales. În acest caz, deputatul dejean va fi unul dintre cei mai longevivi parlamentari ai județului. (foto: dejeanul.ro)

Primarul Dejului, Costan Morar, a votat la ora 12.15, la secția 210, de pe strada Valea Codorului. „Am votat cu gândul la un viitor mai bun pentru toți românii, pentru dejenii noștri, cu gândul la un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri. Am votat pentru parlamentari responsabili care să ne reprezinte în Parlamentul României, care să aibă în prim plan interesul comunității locale și înteresul națiunii române. Doresc să invit pe toții dejenii să participe la vot”, a declarat primarul Costan Morar.

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, candidat pentru funcția de deputat, din partea PNL, a votat la ora 13.00, la secția de votare numărul 202, de la Școala Nr. 1 din Dej.
„Am votat pentru dezvoltarea județului Cluj și pentru dezvoltarea Dejului, iar ca acest lucru să se întâmple, este neapărat necesar ca să existe o corelare între administrația județeană, Parlamentul României, Guvernul României, din punct de vedere politic. Indiferent de cum am votat eu, este foarte important cum au votat dejenii pentru că votul lor poate să aducă Dejul într-o situație ideală de a fi reprezentat de doi parlamentari, lucru care cu siguranță ar duce spre dezvoltarea orașului și implicit a județului Cluj”, a declarat Marius Mînzat.

Vicențiu Știr, candidat ALDE pentru funcția de deputat, a votat la ora 14.30, la secția numărul 223 din Ocna Dej.
”M-am prezentat astăzi la vot la secția numărul 223 din Ocna Dej, secție la care sunt arondat. Am votat cu dorința de a fi o schimbare în România, am votat pentru firmele românești. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie în care românii să își găsească locuri de muncă și unde să își găsească liniștea, să nu mai trebuiască să meargă să lucreze în străinătate”, a declarat Vicențiu Știr.

Vasile Revnic, de profesie inginer economist în agricultură și unicul candidat independent la funcția de deputat din județul Cluj, a votat în secția de pe strada Valea Codorului.
„Am votat cu un gând bun, cu un gând de reînnoire a Parlamentului și pentru a avea în Parlamentul României mai multi independenți, care să își poată spune cuvântul acolo. Îndemn toți cetățenii, din toată țara, să iasă la vot și să voteze candidați independenți la funcția de deputat sau senator. Vrem o schimbare în România și doar așa se poate face!” – a declarat Vasile Revnic la ieșirea din cabina de vot (foto: dejeanul.ro).

De asemenea, după ce a votat la secția 213 de pe strada Crângului, viceprimarul municipiului Dej, Teodora Muncelean, a declarat pe facebook următoarele: „Am votat pentru ca România să-și recapete valorile pierdute în ultimii ani și pentru românii care-și iubesc țara! Am votat pentru ca România să-și recapete demnitatea!”

Ioana Jeler

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*