Dejenii, prezenți la GALA SPORTULUI GHERLEAN !

Dejenii, prezenți la GALA SPORTULUI GHERLEAN !

Prima gală dedicată sportivilor din Gherla și rezultatelor obținute de aceștia în anul 2016 s-a desfășurat sâmbătă, 17 decembrie, la “Conte”. Evenimentul a polarizat interesul amatorilor de sport și nu numai. A fost un moment aşteptat de fanii diverselor discipline sportive, dornici de a face un bilanţ al anului 2016, o perioadă cu rezultate deosebite, raportate mai ales la anii anteriori.

2016 a fost un an care a adus multe satisfacţii şi bucurii în sport. Aceste rezultate se datorează în egală măsură sportivilor, antrenorilor, coordonatorilor, instructorilor şi nu în ultimul rând oamenilor de suflet si firmelor care au sprijinit sportul local. Sunt rezultate acoperite de o muncă extraordinară a celor implicaţi în activitatea sportivă.

În cadrul festivităţii organizate de Asociaţia sportivă „Invictus”, prin președintele Andreea Sabo şi de cîţiva oameni de suflet din oraş, au fost premiaţi peste 200 de sportivi şi antrenori.

Pe rând au evoluat în faţa spectatorilor karatiștii de la ACS Taekwondo Armenopolis Gherla, antrenați de Ciceu Toma Emilian Sabin, cu sportivii Paul Ciceu şi Cristina Iulia Bărbos. Au fost prezenți si karatiștii de la Budokan Ryu, pregătiți de Bogdan și Paula Savu. Elevii acestora, Denisa Boca, Rebeka Orban, Iulia Pop, Alexia Costea, Darius Suciu, Matei Fărcaș, Marius Timandi, Luca Ciciovean, Denis Danga, Cătălin Vedean obținând numeroase medalii și premii la competițiile din 2016.

Fotbalista Demi Rus a susţinut cu mingea o adevărată demonstraţie de virtuozitate şi tehnică, în aplauzele publicului. Au evoluat și fetele de la dans sportiv şi majoretele “Queens Danicing”, care s-au clasat pe locul IV la Campionatul European de Majorete din Croaţia, iar perechea Gabriel Szabo – Mara Lechinţan de la Latino Angels Dej, pregătită de Alexandru Miheştean, a fost finalistă la Campionatele Europene de Dans Sportiv, desfăşurate la Stuttgart.

Rezultate de excepţie, la care se mai adaugă și titlurile de campioni, la lupte libere, obţinute de juniorii Augusta Cuc şi Florin Dreve, antrenati de prof. Valentin Sătmărean. Tot la lupte libere, Monica Gall şi Darius Boca s-au clasat pe locul al II-lea la Campionatele naţionale de cadeţi.

Au fost aplaudate şi perechile David Butean – Delia Petean, Dragoş Olteanu – Emma Bucsar şi Darius Leonte – Nicolle Nagy, dansatori de la Şcoala de dans „Cristal Top”, pregătiți de Răzvan Lazăr.

A mai fost premiat ăn cadrul galei luptătorul Cristian Brejan.

Alexandru Marton a reprezentat clubul Firekick-boxing, care a obținut succese deosebite în ultimul an prin sportivii Darius Kerekes și Dario Drotar, sub îndrumarea antrenorului Paul Florean.

Nu a fost uitat nici Izidor Bunea, campion naţional de MMA de trei ori, anul trecut obţinând bronzul la mondialul de MMA, luptător cu un palmares de 32 lupte pe K1, din care câştigate 27. La MMA, Bunea a câştigat în 2015 centura Germania la categoria -84 kg.

Echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla a fost premiată pentru parcursul foarte bun din campionatul ligii a IV-a. La finalul turului, aceasta se afla pe locul II în clasamentul AJF, dupa “U” Cluj, un rezultat foarte bun, spre bucuria antrenorilor Laur Aștilean, Csaba Kilin, Alexandru Felfalusi și Adrian Trif. Medalii și diplome au primit, de asemenea, mai tinerii fotbaliști de la Viitorul Gherla, pregătiți de Laur Aștilean și Alexandru Felfalusi.

Au mai fost premiați pentru rezultatele obținute sportivii Silviu Pop (culturism) și Tersinio Mălinaș (atletism).

În cadrul galei au evoluat Ansamblurile de dansuri populare „Dansatorii de pe Someş”, pregătiți de instructorii Emil şi Geanina Bodea, „Mugurii Mintiului”, îndrumați de Simion şi Sanda Berchi şi „Valea Someşului”, instructor Ilie Ţegean.

Toți sportivii au fost recompensați cu diplome şi medalii, în spectacolul prezentat de Răzvan Bătinaş şi Cristian Striblea, sportivul de la AS Kyokushin Dojo medaliat cu bronz în 2016 la Cupa Europeană de la Sibiu, component al lotului naţional.

În cadrul festivităţii a luat cuvântul şi primarul Ioan Neselean, care a promis pentru viitor sprijinul primăriei în organizarea unor astfel de gale sportive.

Szekely Csaba – gherlainfo.ro

Foto: gherlainfo.ro

Galerie foto: http://gherlainfo.blogspot.ro/2016/12/gala-sportului-gherlean-2016-galerie.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*