CFR Călători: Tarife mai mici la peste 130 trenuri InterRegio, până în iunie 2017

CFR Călători: Tarife mai mici la peste 130 trenuri InterRegio, până în iunie 2017

CFR Călători anunţă că și în noul Mers al Trenurilor pasagerii pot beneficia de reduceri importante la călătoria cu trenul. La peste 130 de trenuri InterRegio se aplică tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente.

Reducerile sunt între 10% şi 50% şi se aplică până în 10 iunie 2017.

Potrivit CFR Călători, la toate trenurile IR la care se aplică oferta tarifară R pentru călătoria la clasa a 2-a, rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (clasa a 2-a) este de un 1 leu.

Excepție fac posesorii de abonamente la trenuri R care circulă cu aceste trenuri IR la clasa a 2-a, neavând obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se dorește loc rezervat, se plătește tariful de rezervare în valoare de 1 leu.

Pentru călătoria la clasa 1, se achită integral diferențele tarifare și rezervarea locului la tarif de IR clasa 1.

Abonamentele la trenurile Regio sunt valabile și la anumite trenuri InterRegio fără loc rezervat. În cazul în care se solicită loc rezervat, se vor achita integral diferențele tarifare (IR – R și tichet loc).
La unele trenuri InterRegio de pe rutele Bucureşti – Galaţi, Galaţi – Buzău, Braşov – Iaşi, Oradea – Cluj Napoca, Cluj-Napoca – Salonta şi retur, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), sunt reduse procentual cu 10% – 35%.

La toate trenurile IR la care se aplică reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie, valoarea tichetului de rezervare fiind de 3,9 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*