Sevil Shhaideh, propunerea de premier a PSD

Sevil Shhaideh, propunerea de premier a PSD

Sevil Shhaideh este propunerea PSD pentru funcția de premier. Shhaideh a lucrat cu Dragnea când acest era ministru al Dezvoltării. A fost ea însăși ministru al Dezvoltării în Guvernul Ponta. Anunțul nominalizării a fost făcut de Liviu Dragnea după consultările de la Cotroceni.

”A lucrat cu mine nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar din poziția mea de viceprim-ministru am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale și cunoaște activitatea din toată ministerele. Este un om în care eu am încredere totală, iar prin această propunere din partea mea, este și un mesaj puternic că-mi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală și pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare. Așteptăm desemnarea din partea președintelui. Este o persoană pe care și președintele o cunoaște, cu care a lucrat împreună la mai multe proiecte și sperăm că această desemnare să vină cât mai repede”, a declarat Liviu Dragnea, după consultările la Cotroceni.

Dragnea a susținut că dacă va fi refuzată această propunere de către Klaus Iohannis, atunci PSD nu va mai face o altă propunere.

Liviu Dragnea a mai ținut să precizeze după consultări că „deocamdată” nu poate solicita această funcție pentru sine.

„O condamnare nedreaptă și o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată”, și-a început Dragnea discursul după discuțiile cu Iohannis.

cotidianultransilvan.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*