Municipalitatea dejeană vrea cu orice preţ blocul V03

Municipalitatea dejeană vrea cu orice preţ blocul V03

Ultima şedinţă a Consiliului local Dej a adus pe masa de lucru a aleşilor locali mai multe proiecte de hotărâre, două dintre punctele de pe ordinea vizând situaţia blocului V03.

Primarul a venit cu propunerea de a despăgubi cele trei părţi care au investit în construcţia blocului, iar după mai multe discuţii, consilierii locali au fost de acord cu proiectele iniţiate de primar.

Iată că după aproape 30 de ani de la demararea construcției acestui bloc, municipalitatea s-ar părea că a găsit o soluţie pentru rezolvarea unei probleme ce incomodează oraşul atât din punct de vedere imobiliar cât şi estetic.

Într-o primă fază urmează despăgubirea Ministerului Afacerilor Interne  cu suma de  1.469.600,08 lei vechi, a S.C. Any Prodcom S.R.L. cu 406.980.000 lei vechi şi a Loteriei Române cu 299.151 lei vechi, iar după aceea să se hotărască destinaţia construcţiei şi a terenului aferent.

Sumele de bani, necesare despăgubirii, vor fi alocate din bugetul local de venituri şi cheltuieli pe anul 2017, urmând a fi actualizate cu rata inflației până la data plății.

După ce părţile implicate în construcţia imobilului vor fi despagubite se va putea discuta pe marginea unui nou proiect prin care să se hotărască destinaţia acestui loc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*