Moș Crăciun a îndeplinit dorințele a peste 800 de copii din satele clujene

Moș Crăciun a îndeplinit dorințele a peste 800 de copii din satele clujene

Campania de Crăciun „Letters to Santa” derulată de fundația World Vision România, biroul zonal Cluj, a adus bucuria sărbătorilor de iarnă la peste 800 de copii din 35 de sate din județ. Cu ajutorul companiilor partenere și a unor donatori individuali, Moș Crăciun le-a îndeplinit și în acest an dorințele micuților solicitanți.

Cei peste 800 de copii i-au scris Moșului tot ce și-ar dori să primească, iar acesta le-a îndeplinit dorințele prin intermediul angajaților companiilor partenere. Nu mai puțin de 15 companii locale și multinaționale, cu sediul în Cluj-Napoca, s-au implicat anul acesta în campania de Crăciun derulata de World Vision România. Angajații acestor companii au primit scrisorile copiilor și au încercat, pe cât posibil, să le îndeplinească toate dorințele. Valoarea cadourilor oferite a depășit 21.000 de euro.

„Ne bucurăm că și în acest an am reușit să aducem puțin din spiritul Crăciunului unui număr record de copii din satele clujene. Cu sprijinul partenerilor locali, cărora le suntem recunoscători, le-am oferit copiilor experiențe de neuitat, care suntem convinși că se vor transforma în amintiri pe care le vor prețui mulți ani de acum înainte”, a declarat Valentin Sabău, manager zonal World Vision România, în comunicatul dat publicității de Fundație.

Pe lângă cei 800 de copii care s-au întâlnit cu spiridușii Moșului, 20 de familii aflate în pragul sărăciei au primit de asemenea, ajutoare extrem de necesare pentru a le putea oferi copiilor condiții minime de confort: masini de spălat semiautomate, paturi, saltele, pilote, cadouri pentru copii ai alimente pentru o masă bogată de Crăciun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*