Platformă gratuită de afaceri și comunicare, pentru românii de pretutindeni

Platformă gratuită de afaceri și comunicare, pentru românii de pretutindeni

Diaspora Românească, românii din țară, companiile, ONG-urile și instituțiile statului au la dispoziție o platformă gratuită pusă la dispoziție de Bursa Română de Afaceri , pentru a se conecta între ei, a-și găsi și promova oportunități de afaceri și investiții în România, finanțări bancare, dar și nerambursabile din fonduri structurale, precum și oportunitatea de a stabili relații directe de colaborare, de oriunde s-ar afla.

S-a creeat astfel un mediu colaborativ unde românii de pretutindeni pot discuta, promova, colabora și implementa împreună proiecte de orice fel, inclusiv asocieri pe idei de afaceri și alte oportunități antreprenoriale. Secțiunea dedicată din platformă, se adresează atât celor care doresc să revină în țară și caută oportunități și idei de afaceri care să li se potrivească, cât și celor care doresc să rămână în țările unde trăiesc în prezent și vor să dezvolte acolo un proiect cu români aflați în țara mamă.

„În contextul în care foarte multe familii din România, depind în mare măsură de economiile românilor care lucrează în străinătate, considerăm crucial ca, înainte ca aceștia sa își părăsească job-urile sau afacerile actuale din străinătate și să își investească economiile în tara, să aibă acces gratuit la informație, oportunități concrete și reale de afaceri, pentru a își lua o decizie informată și foarte responsabilă. Lansăm public pe această cale invitația către toate instituțiile statului, ONG-uri, Asociații ale Românilor din Străinătate și alte entități interesate, să se alăture inițiativei informând romanii din diaspora despre această oportunitate gratuită și promovând oportunități și propuneri din zona lor de competență, astfel încât sa asigurăm românilor posibilitatea de a lua decizii informate. Cei interesați ne pot contacta la +4021-266.56.77 sau la office@rbe.ro ” – se arată într-un comunicat remis presei de BRA.

Românii din țară interesați de parteneriate cu români din afara granițelor țării, pot de asemenea să utilizeze gratuit facilitățile platformei.

Citește mai multe pe http://rbe.ro/blog/2016/12/01/diaspora-romaneasca-rbe-connect-afaceri-romani-pretutindeni-strainatate/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*