Deocamdată, gerul nu a creat  probleme în judeţul Cluj

Deocamdată, gerul nu a creat probleme în judeţul Cluj

În judeţul Cluj nu sunt probleme din cauza temperaturilor scăzute iar şcolile îşi vor relua, luni, activitatea în condiţii normale, a declarat pentru ziarul Făclia prefectul judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan. El a precizat că pentru a preveni eventuale probleme au fost luate o serie de măsuri, în special în zona de munte unde se anunţă ninsori.

„În judeţul Cluj nu avem probleme din cauza temperaturilor scăzute. Nu au fost semnalate drumuri înschise sau defecţiuni tehnice la reţeaua de alimentare cu energie electrică, iar şcolile îşi vor relua activitatea în condiţii normale. În zona de munte se anunţă ninsori şi, de aceea, am dispus drumarilor să acorde o atenţie deosebită tronsoanelor de drumuri de aici, astfel încât copiii să poată fi transportaţi la şcoli”, a spus d-ul Vuşcan.

Prefectul a mai declarat că, recent, 20 de utilaje din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj au fost trimsie la Constanţa pentru a ajuta la combaterea efectelor viscolului înregistrat în ultimele zile în acest judeţ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*