Instituţiile de învăţământ din Dej nu au probleme cu încălzirea

Instituţiile de învăţământ din Dej nu au probleme cu încălzirea

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, care au coincis și cu sfârșitul vacanței de iarnă, la toate unitățile școlare și grădinițele din oraș s-a efectuat verificarea instalațiilor de încălzire și remedierea defecțiunilor acolo unde a fost necesar. Astfel, odată cu începerea școlii, toate instituțiile funcționează corespunzător.

În buna tradiție a secretarilor de partid, „modul în care se distribuie agentul termic şi condiţiile în care se desfăşoară cursurile, a fost verificat astăzi, în prima zi de şcoală după vacanţa de iarnă, de primarul municipiului Dej”.

Însoţit de angajaţi din cadrul Formaţiei Asigurare şi Întreţinere utilităţi, domnia sa a lăsat toate celelalte griji ale orașului și a făcut „vizite în instituţiile de învăţământ din oraş” deși, presupun că fiecare din aceste instituții are un director și măcar un director adjunct, care se ocupă de gestionarea problemelor din școală.

„Este normal să facem verificări şi să asigurăm condiţiile necesare desfăşurării procesului instructiv educativ în grădiniţe, şcoli primare, gimnaziale şi licee. Şcoala a reînceput în condiţii bune, din punct de vedere al încălzirii neexistând probleme şi evident vom supraveghea în continuare funcţionarea instalaţiilor, asigurând la fel ca şi până acum, sumele aferente plăţii utilităţilor în instituţiile de învăţământ.” – a transmis primarul Costan Morar, prin intermediul unui comunicat de presă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*