Seminar de Arte Marțiale Coreene, la Dej

Seminar de Arte Marțiale Coreene, la Dej

La sfârșitul săptămânii trecute (21-22 ianuarie), Sala Sporturilor din Dej a fost locul de desfășurare al Seminarul Național de Pregătire Tehnică şi Seminarului de Arbitraj în Taekwon-Do ITF, gazdele evenimentului fiind sportivii de la CS Vulturii Dej.

În cadrul seminarului organizat de către Federaţia Română de Sporturi Marţiale Coreene ( http://fdsmc.ro/ ) și sub antenta supraveghere a comitetului tehnic format din Muntean Mircea 6 DAN, Tulkos Romeo 5 DAN şi Fântână Dorel 4 DAN, peste o sută de sportivi şi-au îmbunătăţit tehnica de bază şi tehnica de luptă. Au fost prezenți sportivi de la CS Gi Do Baia Mare, CS Impact Cluj-Napoca, CS Jaguar Târgu Mureș şi CS Vulturii Dej.

Tot aici a avut loc o examinare pentru centura neagră cu 1 DAN. Astfel, Antonia Bogdan care se antrenează la CS Impact Cluj şi Bande Vlad de la CS Vulturii Dej au trecut cu succes peste acestă provocare.

Seminarul a fost primul dintr-o serie organizată anul acesta în mai multe oraşe din ţară. Astfel, în acest weekend (28-29 ianuarie), un alt stagiu tehnic va avea loc la Oradea, cu participarea unor sportivi de la CS ITF Timişoara, CS King Do Lions Oradea, CS Royal Kwon Oradea şi CS Ge Baek Baia-Mare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*