Napoca Dog Show – Expoziții canine și demonstrații de dresaj

Napoca Dog Show – Expoziții canine și demonstrații de dresaj

În acest weekend (11-12 februarie), Asociaţia Chinologică Napoca a județului Cluj va fi gazda unei importante manifestări chinologice în cadrul căreia vor avea loc: patru expoziții canine ( 2 X CAC și 2 X CACIB) și un bogat program demonstrativ de dresaj menit să contribuie la promovarea fenomenului chinologic, a relației om-câine, creșterea simțului civic, respect și toleranță și, nu în ultimul rând, să îmbunătățească imaginea acestor manifestări în rândul clujenilor și a autorităților locale, în direcția implementării unor reguli comunitare care să situeze Clujul în rândul orașelor Europene și din perspectiva chinologică.

Așadar, sâmbătă 11 februarie, începând cu ora 09.00 sunteți invitați la expoziția națională CAC, iar de la ora 13.30 la expoziția Internațională CACIB. Duminică, 12 februarie, începând cu ora 09.00 puteți participa la expoziția națională CAC, Speciala – Rottweiler, iar de la ora 13.30 la expoziția internațională CACIB, Napoca Dog Show, eveniment cu tradiţie deja în Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc în incinta centrului expozițional Expotransilvania (indoor ) având ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscriși în concurs (expoziție de frumusete), acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) și cel mai frumos exemplar al expoziției (Best in Show), în urma arbitrărilor făcute de 7 arbitrii de competență internațională din țară și de peste hotare (Italia, Portugalia, Israel, Spania, Slovenia).

Pe lângă expoziția în sine, vizitatorii se pot bucura de demonstrații de dresaj susținute de către Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania, Centrul Chinologic Dr. Aurel Greblea- Sibiu, Inspectoratul de Jandarmerie Județean Cluj și mai multe scoli de dresaj din Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*