Au început înscrierile la Innovation Labs 2017 pentru Hackathonul din Cluj-Napoca

Au început înscrierile la Innovation Labs 2017 pentru Hackathonul din Cluj-Napoca

Innovation Labs 2017, cel mai mare program de pre-accelerare pentru startupuri tehnice la început de drum din România, invită tinerii pasionați de tehnologie să își aducă ideile la viață în programul de mentorat organizat la București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. Înscrierile sunt deschise tinerilor care își doresc să trăiască experiența unui startup pe care să îl dezvolte alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul din Cluj-Napoca este organizat de Tech Lounge și Simplon cu sprijinul Orange, Carrefour, BRD Groupe Société Générale, Enel, precum și The Romanian-American Foundation, partener strategic.

Programul este structurat în trei etape: Hackathon, Boost Day și Demo Day.

Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerelor echipe oportunitatea de a-și contura mai clar ideile, de a le susține în fața juriul și a publicului și de a-și consolida echipa. Cele mai bune echipe vor continua să își dezvolte produsele în cadrul programului de mentorat din martie — mai, prin întâlniri săptămânale cu specialiști de top din industria ICT și din business, consolidându-și prototipul inițial într-un produs viabil și funcțional.

Echipele își prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media. Este un eveniment vibrant și, în același timp, un nou început pentru echipe, care au șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori.

— 13 februarie — 9 martie 2017: Perioada de înscrieri pentru Hackathonul din Cluj;

— 11 — 12 martie 2017: Hackathonul din Cluj-Napoca, care se va desfășura la Impact Hub Cluj-Napoca Candidate

Înscrierea la Hackathon se poate face accesând www.innovationlabs.ro/register. Participații la programul Innovation Labs vor avea acces la tehnologii oferite de către partenerii programului: www.innovationlabs.ro/tech.

Atât startupurile la început de drum cât și studenții sau absolvenții care vor să exploreze ecosistemul antreprenorial sau sunt pur și simplu curioși și dornici să experimenteze cu un nou stil de gândire sunt bineveniți în această experiență. Traseul de la viziune la prototip și la produs nu este liniar, de aceea tinerii au ocazia de a cunoaște mentori extraordinari din industrie și din business alături de care să-și construiască afacerea pas cu pas, alegere cu alegere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*