iXperiment – Liceenii sunt provocați să își lanseze propriile afaceri

iXperiment – Liceenii sunt provocați să își lanseze propriile afaceri

Luna aceasta a fost lansată o nouă ediție a acceleratorului de start-up-uri – iXperiment 2017. Programul va selecta cei mai inovativi și creativi liceeni din Romania. Lucrând alături de antreprenori de top de la nivel național și internațional, iXperiment-erii vor avea șansa să aplice toate cunoștințele noi dobândite în cadrul programului (antreprenoriat, inovație, tehnologie, marketing, finanțe etc.) pentru a-și lansa propriile afaceri, trecând prin următoarele etape:

-Teambuilding iXperiment (18 februarie)
-Ideate (24-25 februarie)
-Innovate (10-11 martie)
-Initiate (24-25 martie)
-Iterate (7-8 aprilie)
-Competiția iXperiment (5 mai)
La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, vom selecta The Best 2017 Xperiment, iar fondatorul ideii va obține o bursă pentru a participa în cadrul acceleratorului Watson din Boulder, Colorado (www.watsonuniversity.org). 

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană Octavian Goga, în Cluj-Napoca. Participarea în cadrul evenimentului este gratuită pentru participanții selectați în cadrul programului.

iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care rezolvă problemele societății, îmbunătățesc viețile oamenilor și creează contextul ideal pentru inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național/internațional.

Partenerii acceleratorului de start-up-uri iXperiment 2017 sunt: TEDxEroilor, AROBS, Banca Transilvania, Biblioteca Județeană Octavian Goga, Watson University, Fundația Noi Orizonturi, Azimut, Curtea Veche, Lunchbox, Panemar, Lemnul Verde, Scout House, Consiliul Județean al Elevilor Cluj, Creative Production Boutique, Webbits, Dispersie și The Workaholic.
Mai multe informații despre noi pe www.ixperiment.ro sau la adresa de e-mail hello@ixperiment.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*