„Școala Altfel”, la UBB Cluj

„Școala Altfel”, la UBB Cluj

Universitatea Babeş-Bolyai şi-a deschis porţile preşcolarilor şi elevilor în cadrul programului cu tema „Şcoala Altfel”.

Programul se va desfășura în perioadele 27 februarie – 31 martie, respectiv 15 mai – 9 iunie 2017, fiind adaptat solicitărilor venite din partea școlilor și va include, în principal activităţi didactice specifice, menite să le ofere elevilor o imagine asupra vieții de student. Pe lângă acestea, programul va cuprinde vizite în laboratoarele, muzeele şi spaţiile destinate activităţilor extracurriculare ale Universităţii, precum şi prezentări ale programelor de studii oferite de fiecare facultate.

Prin activităţile propuse de cele 21 de facultăţi ale UBB, programul Şcoala Altfel se adresează nu doar liceenilor, ci şi copiilor de grădiniţă și elevilor din clasele mici, care vor putea vizita Muzeele Universității și vor putea lua parte la o serie de activități organizate special pentru ei.

Informaţii suplimentare privind manifestările organizate de Universitatea Babeş-Bolyai în cadrul programului „Şcoala Altfel” se găsesc pe site-ul www.ubbcluj.ro şi pe site-urile facultăţilor.

radiocluj.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*