Fermierii din Dej şi zona Dej au fost informaţi despre cererile unice de plată A.P.I.A.

Fermierii din Dej şi zona Dej au fost informaţi despre cererile unice de plată A.P.I.A.

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit ieri, 1 martie, o Campanie de informare referitoare la depunerea cererilor unice de plată A.P.I.A. 2017, organizată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Cluj.

Potrivit unui comunicat remis presei, la întâlnire au participat reprezentanţii A.P.I.A. Cluj şi Dej, precum și fermieri din Dej şi zona Dej, aceștia din urmă fiind informaţi cu privire la fondurile europene și naționale, destinate schemelor de plăți directe în anul 2017 și modalitatea de accesare a acestora.

„ Mă bucur că şi în acest an am reuşit să organizăm o astfel de întâlnire la Dej, pe care o consider utilă pentru fermierii noştri, fiind necesar să fie informaţi şi sprijiniţi, deoarece prin produsele lor autohtone, aduc beneficii atât nouă ca şi consumatori cât şi comunităţii. Totodată menţinerea subvenţiei este necesară pentru competitivitatea fermierilor pe piaţa europeană.” – a declarat cu această ocazie, primarul Costan Morar, prezent la reuniune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*