Meciuri „explozive”, la  Supreme Night Fight 2

Meciuri „explozive”, la Supreme Night Fight 2

Sub coordonarea sportivului Paul Florean, Clubul de arte marțiale Firekick Gherla a organizat sâmbătă, 4 martie 2017, la Sala Sporturilor din Dej, a doua ediție a galei Supreme Night Fight. O zi așteptată de toți iubitorii de sporturi de contact, în cadrul căreia, alături de luptători din Anglia, Cipru și Republica Moldova,marile cluburi din țară au adus la rândul lor în ring, cei mai buni sportivi. Dintre acestea, amintim: Muay Thai Botoșani, Ex-stream Gym Gura Humorului, Tengu Cluj-Napoca, Rei Fight Târgu-Mureș, Academia de Lupte Sandu Lungu, Professional Fight Bistrița, Millenium Uricani, Kudokai Sibiu, MMA Transilvania Cluj-Napoca, Somokickboxing Timișoara, Bucovina Rădăuți și Firekick Gherla.

Mai ales că, în premieră pentru municipiul Dej, a fost pusă „la bătaie” și o centură mondială Supreme Night Fight 2. Sportivii au luptat și pentru trei centuri „Supreme Night Fight” şi două trofee „Supreme Night Fight”. În total, această gală de kickbox/MMA a inclus un număr de 16 meciuri, într-o seară explozivă a sporturilor de contact.

După competiția intercluburi, a urmat gala Supreme Night Fight, eveniment care a început la ora 19:00.

Daniel Morar (Fearless Bistrița) l-a învins prin K.O. tehnic pe adversarul său, Alexandru Gavrilă, venit din Brașov. Bogdan Suru l-a învins la puncte pe Andrei Verde din cadrul Tengu Cluj, unul dintre cele mai experimentate cluburi sportive în acest tip de competiții. Daniel Bolfă, coleg cu Suru la Profesional Fight Gym Bistrița, a pierdut meciul la puncte, dar a fost aplaudat de toată sala pentru rezistența de care a dat dovadă în fața sportivului cu care a luptat – sportiv din cadrul clubului Firekick-Boxing Gherla.

Centura Supreme Night Fight la categoria 67 kg a ajuns la clubul sportiv Firekick-boxing Gherla. Cea de la categoria 88 kg a fost obținută de Ion Surdu, sportiv în cadrul clubului MMA Transilvania, acesta având unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale serii, câștigat prin K.O. La categoria 102 kg, doi sportivi au intrat în cușcă pentru a obține centura MMA World. România a fost reprezentată de George Dinache, învins de cipriotul Stefanos Charlambous prin K.O. Main eventul serii a fost lupta pentru centura Supreme Night Fight la categoria 84 kg. Centura a fost câștigată de Adrian Cibu (Tengu Cluj), care a reușit să îl învingă pe Nicolai Buceac (Bucovina-Rădăuți) printr-un K.O. spectaculos.

„Seară magică pentru echipa TENGU! Adrian CIBU a câștigat centura Supreme Night Fight printr-un knockout ce a ridicat sala în picioare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a centrului de arte marțiale. TENGU mulțumește, în final, organizatorilor ”pentru un eveniment de calitate” și ”uriașei galerii TENGU”, care i-a împins pe sportivi spre victorie. La rândul său, după meci, Cibu le-a mulțumit celor care l-au susținut. ”Mulțumesc tuturor!! Ne întoarcem acasă victorioși!! Ossu!!!”, a scris albaiulianul.

Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*