Primarul municipiului Dej urează „La mulţi ani” tuturor doamnelor şi domnişoarelor

Primarul municipiului Dej urează „La mulţi ani” tuturor doamnelor şi domnişoarelor

Sărbătorim astăzi o zi deosebită, Ziua Internațională a Femeii, o zi pe care o dedicăm mamelor, soțiilor, bunicilor, fiicelor, ființele speciale din viața noastră.

Această importantă zi nu întâmplător se află în prima luna a primăverii, luna renaşterii la viaţă a naturii, a frumosului şi a speranţei, o zi în care gândurile noastre se îndreaptă spre cele care ne oferă toată afecțiunea, grija și ne fac să ne simțim împliniți.

Ce poate fi mai frumos şi mai drag nouă decât persoana care ne-a dat viaţă, persoana care ne aduce aminte de primul cuvânt rostit, de primii paşi în viaţă.

Persoana care ne-a învăţat ce înseamnă respectul şi dragostea faţa de cei apropiaţi, cea care ne-a învăţat ce înseamnă echilibrul şi cumpătarea, care a făcut tot ce se poate ca să ne vadă împăcaţi şi fericiţi.

Această persoană este asociată cu chipul blând şi frumuseţea veşnică a mamei.

Mama este responsabilă de naşterea şi creşterea copiilor. Chiar dacă în procesul de educaţie al copiilor sunt implicaţi ambii părinţi, totuşi viaţa ne arată că mamei îi revine un rol foarte important.
În societate rolul femeii, este acum, la fel de important ca cel al bărbatului. Astăzi ne putem mândri cu multe femei care profesează în diferite domenii de activitate: sănătate, educaţie, justiţie, administraţie şi afaceri.

În această zi de sărbătoare, doresc să adresez tuturor femeilor, sincere urări de sănătate, fericire şi împliniri profesionale.
Să aveţi parte de dragoste, de aprecierea familiei şi de împlinirea dorinţelor dumneavoastră.

„ La mulţi ani, stimate doamne şi domnişoare!
O primăvară senină, cu bucurii, dragoste şi împliniri!

Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*