Spectacol dedicat zilei de 8 MARTIE, la Dej

Spectacol dedicat zilei de 8 MARTIE, la Dej

Cu prilejul zilei de 8 Martie, Primăria Municipiului Dej a organizat marţi, un spectacolul artistic dedicat doamnelor și domnișoarelor din oraș. Spectacolul, desfășurat în Sala Mare a Primăriei și prezentat de Mariana Reman, a fost deschis de primarul Costan Morar care a transmis tuturor femeilor din municipiul Dej, un mesaj de apreciere și respect, însoțit cu urările sale de bine și de sănătate.

După alocuțiunea rostită de primar, a fost rândul „Licuricilor literari” ai Casei de Cultură (Instructor: Mariana Reman) să dea glas dragostei și admirației lor pentru cea mai importantă ființă din viața noastră: mama.

Spectacolul a continuat cu evoluția dansatorilor de la Clubul „Latino Angels” (Instructori: Vlad Pâslariu și Alexandru Miheştean), un moment muzical susținut de Trupa „Delir” (Sebi Bogdan și Cătălin Prunean), un colaj de muzică și poezie oferit de Grupul ”Româncuțele” al Casei de Cultură (Coordonator artistic: Doina Sima – Minea) și muzică folk, în interpretarea lui Marin şi Petra Grad.

Din program nu au lipsit nici: Ansamblul folcloric „Someşana” al Casei de Cultură, soliștii Marius Bogdan, Alexandra Mureșan și Dana Feherdi (Coordonatori: Felix Gălan – Cercul Militar Dej, Lucian şi Reghina Tecar și Doina Sima – Minea).

În a doua parte a spectacolului, scena a revenit: Orchestrei „Someşana” a Casei de Cultură, cu o suită de orchestră (Conducerea muzicală: prof. Zenu Zanc) și soliștilor: Zina Doboş, Claudiu Moldovan, Iulia Iosip, Cristina Beldean – Moşuţan și Ioan Dordoi.

De asemenea, în cadrul spectacolului, oferit tuturor mamelor, bunicilor, soțiilor, surorilor, colegelor și prietenelor prezente în sală, a avut loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului literar „A fost odată ca niciodată…”, concurs inițiat de Asociația Sfinții Apostoli Luca și Andrei.

Foto: Zoltan Oprisan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*