Primăria Dej organizează acţiunea: Împreună pentru un oraș mai curat!

Primăria Dej organizează acţiunea: Împreună pentru un oraș mai curat!

Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 10 martie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”, cu scopul de a mobiliza (sau măcar sensibiliza!), comunitatea locală cu privire la aspectul spațiilor verzi și al municipiului în general.

La această acțiune, organizată ad-hoc, vor participa angajați din cadrul Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de învățământ din oraș, care vor desfășura activități de ecologizare în diferite zone publice din oraș, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

Primăria Municipiului Dej solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

„Este o acţiune pe care o desfăşurăm an de an în cu implicarea angajaților primăriei şi instituțiilor de învățământ şi o dorim ca un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru.
Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituţiilor sau societăţilor comerciale.” – a declarat primarul Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*