Se redeschide patinoarul!

Se redeschide patinoarul!

După ce la sfârșitul lunii februarie, primăria Dej anunța demontarea patinoarului într-o zi de luni, iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Anticipând probabil frigul și zăpada cu care ne-am pricopsit în aceste zile, Primăria a sistat lucrările, iar noi, așteptăm cu nerăbdare redeschiderea mirificului patinoar. Sau poate nu… În fond, investiția de o urâțenie demnă de un concurs tematic, merită să fie păstrată în buricul târgului și folosită știu eu, ca scenă pentru mega festivitățile locale, ca loc de promenadă pentru marșul cărucioarelor, spațiu de joacă pentru copii sau orice altă minunată activitate comunitar-urbană care săgetează mintea primarului!

Sugerez chiar, dacă tot suntem un viitor mare oraș turistic (ocupat până peste cap cu proiecte megalitice!), să mai tăiem doi trei copaci din zonă, să turnăm niște asfalt peste lemnele în cauză, peste tot Parcul Mic, dacă se poate, și să-i tragem niște parcări și sensuri giratorii să aibă turiștii unde să-și lase autocarele în timp ce admiră ruinele orașului. Va fi și frumos și util, vă asigur!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*