Marșul pentru viață, ediția 2017

Marșul pentru viață, ediția 2017

Asociaţia Stânca, în parteneriat cu instituţiile şi comunitatea locală, organizează sâmbătă, 25 martie, Marşul pentru viaţă 2017, un eveniment, care are ca punct de pornire Piața Bobâlna, și la care sunt așteptați să participe cât mai mulți dejeni, începând cu ora 16.00.

Tema ediției din acest an este „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine” , un subiect de actualitate care pune în dezbatere necesităţi, posibilităţi şi modalități eficiente în sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.


„Prin Marşul pentru viaţă – subliniază organizatorii într-un comunicat, remis presei – nu promovăm interzicerea legală a avortului şi nici un fel de violenţă împotriva femeii, ci promovăm conştientizarea societăţii şi sprijinirea femeii să nască viaţa pe care o poartă în ea”.
În cadrul evenimentului, ca o premieră, va avea loc şi Parada Cărucioarelor, o iniţiativă care se adresează întregii familii şi prin care se dorește transmiterea mesajului „că fiecare viaţă umană este unică şi are o valoare infinită”.

Fiecare cărucior prezent la paradă va primi un “număr de înmatriculare” cu care va participa automat la o tombolă cu premii, grație unor sponsorii generoşi urmând să fie oferite peste 150 de cadouri.
De asemenea, cu acest prilej va avea loc și premierea elevilor care au participat la Concursul de eseuri şi desene: „Dar pentru mama”.

Premiile vor fi acordate în cadrul evenimentului de către: Fario, Oriflame, Picasso, Gelissim, Yves Rocher, R&R Orizont, Pizza ROMA, Alexandra Criste Photography, Salon Angeli, Salon Bellissima, Salon Dodo, Vero Nails, Mădălina Mic Albu, Cristiana Terpe, Nicoleta Cherebeț, Loredana Ciotlăuș, Angela Silaşi, Oana Bujor, Romina Tintelecan, Violeta Mureşan, Dynamic Center – Professional Fitness Studio şi multe alte mămici devotate.

Dacă doriţi să fiţi parte la acest eveniment puteţi achiziţiona tricoul Marşul pentru Viaţă care se găseşte la Sediul Campion Broker de Asigurari, Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 54, de Luni până Vineri de la 9.00-16.00 printr-o donaţie de 20 ron.

Tricourile se vor putea procura şi cu prilejul Marşului.

Totodată, organizatorii mulţumesc partenerilor lor pentru implicare: Primăria Municipiului Dej, Vobiscum Imprimerie, Elmo-Print, Dejul Meu, Radio Fir, Dej 24, Dejul Evanghelic, Crestin Total, Dejeanul, Someseanul, Dejulmeu.ro, Deju.ro.

Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/marsulpentruviataDej/
https://www.facebook.com/events/1864583907131200/

sau apelând direct pe:
Daniel Stan Asociaţia Stânca Dej
Telefon: 0768 331 233

Urmăriţi şi mesajele video din partea celor care vor participa la Marş:

https://www.facebook.com/marsulpentruviataDej/videos/?ref=page_internal

Linkuri voucherele:

via GIPHY

„>http://gph.is/2nmfWjz

via GIPHY

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*