„Treasure Hunt”  la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”  Dej

„Treasure Hunt” la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej

În cadrul Programului Național ”Școala altfel”, miercuri, 29 martie 2017, la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu ” din Dej a sosit un grup de elevi de la Școala Gimnazială Chiuiești, pentru a participa la o activitate comună intitulată „Treasure Hunt”. Activitate face parte din parteneriatul educațional, cu același titlu, dintre Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej și Școala Gimnazială Chiuiești. Coordonatorii proiectului sunt profesorii Man Ana Susana și Giurgiu Radu-Florin.

Participanții au avut de căutat pietre magice utilizând o hartă și anumite indicii. Elevii au dovedit că știu să „citească” o hartă, să se orientează bine și să folosească cu succes indiciile oferite pentru găsirea pietrelor magice, ascunse în cele două corpuri de clădire și în parcul colegiului. La sfârșitul activității elevii au primit diplome.

Oaspeții din Chiuiești adresează mulțumiri pentru primire și găzduire conducerii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” din Dej (director, prof. Dr. Emilia Mureșan; director adjunct, prof. Adrian Pintea),colegilor lor de la prestigioasa instituție de învățământ dejeană, precum și profesoarei Man Ana Susana.

Felicitări tuturor celor implicați în această activitate deosebit de apreciată de elevi!

Prof. Giurgiu Radu-Florin,
Coordonator de proiecte și programe educative de la Școala Gimnazială Chiuiești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*