Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017, record de participare

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017, record de participare

A 7-a ediție Wizz Air Cluj-Napoca Marathon are loc weekend-ul acesta sâmbătă și duminică (8-9 aprilie). Peste 6000 de concurenți din 33 de țări sunt așteptați la start la probele de maraton, semimaraton, maraton ștafetă, cros de 10 km, cursa copiilor și Crosul BT. Organizatorul, asociația Runners Club îi întâmpină pe concurenți și pe susținători cu un circuit de alergare de 21 de km de-a lungul căruia vor fi amenajate 11 puncte de divertisment cu muzică live, mâncare proaspătă, o probă neoficială de ștafetă pentru oameni și căței și alte momente surpriză de entertainment.

Despre Wizz Air Cluj-Napoca Marathon: maraton-cluj.ro

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este o competitie sportiva cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive internationale. Gandit de la prima editie ca o manifestare sportiva menita sa reuneasca intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori din tara si strainatate, maratonul a devenit un eveniment simbol care defineste orasul Cluj-Napoca ca oras sportiv european. Wizz Air Cluj-Napoca Marathon face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2017, prin care asociatia promoveaza in randul publicului larg un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masa prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cros-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru alergătorii din Cluj-Napoca, și acțiuni de educație sportivă menite sa crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

www.runnersclub.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*