De sărbători: tunși, frezați și măturați!

De sărbători: tunși, frezați și măturați!

Primăria Municipiului Dej a anunțat începerea unor acţiuni specifice perioadei de primăvară: reparaţii de străzi, împrospătarea marcajelor rutiere, ecologizarea spațiului verde şi toaletarea vegetaţiei. Aceasta din urmă fiind, ca de obicei, supusă unei masacrări profesioniste de toată groaza!

Mai important fiind cenușiul asfaltului decât clorofila care ne-ar ajuta să respirăm, reparaţiile au fost demarate deja la sfârşitul săptămânii trecute pe tronsonul DN1 C, administrat de Primăria Dej, respectiv străzile: 1 Mai, Vâlcele, I. P. Reteganu, Bistriţei, Libertăţii.

Lucrările continuă în această săptămână pe străzile Regina Maria, Avram Iancu, Ec. Teodoroiu, Crângului, D. Gherea, Unirii.

În paralel se intervine pentru marcarea străzilor, atât longitudinal cât şi transversal, stropirea şi măturarea acestora.

„ Este o acţiune pe care o desfășurăm anual în perioada de primăvară. Evident că depindem de condiţiile meteorologice, dar se lucrează intens astfel încât până la sfârşitul săptămânii, marea majoritate a problemelor semnalate la străzi, să fie rezolvate. Ne aflăm în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, de aceea se intervine şi la ecologizarea spaţiilor verzi din municipiu, acţiune pe care ar trebui să o desfăşurăm cu toţii, fiecare în zona în care locuim, pentru a ne pregăti, si în acest mod, de marea Sărbătoare a Învierii Domnului.” – a dorit să precizeze edilul șef al orașului, Costan Morar.

Mai rămâne să plantăm și ceva flori mai ca lumea decât panseluțele mohorâte care ne desfată ochii pe ici, pe colo, prin oraș și poate ajunge și Dejul la fel de frumos ca Gherla, cu care nu se mai poate compara!

Gherla

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*