Pentru 15 copii din Nireș, „iepurașul” a venit din Franța!

Pentru 15 copii din Nireș, „iepurașul” a venit din Franța!

Ziua de joi, 13 aprilie, a fost una plină de bucurii pentru 15 elevi de la Școala din Nireș, comuna Mica. Însoțiți de prof. Bereczki Mirela, dar și de primarul Tiberiu Zelencz și viceprimarul Andrei Mureșan, cei 15 copii au avut ocazia să-și aleagă încălțămintea preferată într-unul din magazinele din Dej.

Cadourile prilejuite de Sărbătorile Pascale au fost oferite de Asociația „Duniers Sans Frontiers” (Franța) și președintele acesteia, Maurice Bancel. Reprezentată la Dej de prof. Lucian Iosip, asociația este implicată de mai bine de 25 de ani în acțiuni filantropice, destinate copiilor din mediul rural cu precădere: Strâmbu, Rugășești, Nireș etc.

„Păstrând tradiţia, am avut ocazia de a fi părtaşi din nou, la bucuria a 15 elevi din comuna noastră care, astăzi, în prag de sărbătoare a Paştelui, au primit fiecare cate o pereche de încalțăminte. Acest lucru a fost posibil prin bunăvoinţa şi implicarea domnului profesor Lucian Iosip, reprezentant al Asociației Umanitare din Franța „Duniers sans Frontiers”, care păstrează legătura cu primăria şi şcolile din comună, reuşind să aducă zâmbete pe chipurile acestor copilaşi” – a declarat primarul comunei Mica.

După cumpărături, copiii au primit și câte un suc și o prăjitură, bucuria lor fiind astfel, mult mai mai dulce!

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*