Miercuri încep Campionatele Europene de Gimnastică, la Cluj

Miercuri încep Campionatele Europene de Gimnastică, la Cluj

A 7-a ediție a Campionatelor Europene de Gimnastică, programată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are loc în perioada 19 – 23 aprilie 2017. Circa 300 de gimnaste și gimnaști, din 37 de țări, se vor afla în cursă pentru cele 12 titluri individuale (7 masculin – 5 feminin) la acest prim mare concurs al gimnasticii artistice continentale din noul ciclu olimpic. Dacă adăugăm că alături de sportivi se vor afla aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali, atunci se poate contura mai exact amploarea acest eveniment.

O competiție care revine în România după 60 de ani – în 1957, în Sala Floreasca din București, a avut loc cea dintâi ediție a întrecerilor feminine, atunci numită Cupa Europei – și care va fi prilejul confirmărilor și afirmărilor în arena internațională a gimnasticii, va reprezenta un punct de plecare pe drumul foarte anevoios ce duce spre Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate din rețeaua MyTicket.ro sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente, iar programul complet al competiției se găsește pe site-ul web clujeurogym2017.ro

Pentru a aisgura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală – și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.
Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PETuri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).
De asemenea, să nu se folosească blitz-ul aparatelor foto în sală.

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum și parcarea Sălii Polivalente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*