Marius Mînzat, reales preşedinte al ADI ECO METROPOLITAN Cluj

Marius Mînzat, reales preşedinte al ADI ECO METROPOLITAN Cluj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj a fost reales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj.
De asemenea, în cadrul adunării generale a ADI au fost aprobate modificările la Actul Constitutiv şi la Statutul ADI Eco-Metropolitan Cluj, modificări determinate de schimbările survenite în urma alegerii unor noi primari, în vara anului 2016.

Totodată,au fost aprobate situaţiile financiare ale Asociaţiei pentru exerciţiul financiar încheiat, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli aferent anului 2017. Tot în cadrul şedinţei AGA ADI Eco-Metropolitan Cluj a fost prezentat stadiul implementării proiectului de realizare a Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor, inclusiv în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor la Centrul de Management al Deşeurilor, unde la finalul anului 2016 a fost atribuit contractul de proiectare şi execuţie ce vizează continuarea lucrărilor.

„Îi asigur pe toţi clujenii că facem tot ceea ce ţine de noi pentru a identifica soluţiile optime şi pentru a depăşi problemele care au apărut în implementarea acestui tip de proiect, nu doar în Cluj, ci şi în numeroase alte judeţe ale ţării. În ceea ce priveşte continuarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Celulei numărul 1 din cadrul CMID, termenul estimat de finalizare a acestora este la sfârşitul anului viitor”, a declarat Marius Mînzat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi preşedinte al ADI Eco-Metropolitan Cluj.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj are ca principal obiectiv implementarea şi monitorizarea derulării proiectelor de investiţii în infrastructura tehnico-edilitară aferentă Serviciului de salubrizare al localităţilor, inclusiv realizarea cu fonduri europene a investiţiei aferente Proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj.

Consiliul Județean Cluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*