Start la competiția: Bani pentru școala ta!

Start la competiția: Bani pentru școala ta!

Elevii de liceu cu vârste peste 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unităților de învățământ pot câștiga pentru școlile lor, finanțări de până la 10.000 de euro, dacă urmează, în perioada 24 aprilie-28 mai 2017, trainingul online gratuit de educație financiară – modulele BaniIQ și Banii pe net – disponibil pe site-ul competiției: www.banipentruscoalata.ro.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online și completează testul de verificare a cunoștințelor. Săptămânal, pe site-ul www.banipentruscoalata.ro va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute în competiție.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii și primele trei școli care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau de resurse educationale. Validarea instituțiilor de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 29-31 mai 2017.

Competiția „Bani pentru școala ta” este organizată de Junior Achievement (JA) România și face parte din programul național de educație financiară JA constând în modulele Blended learning Bani IQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resursele financiare și de a lua decizii responsabile. Programul este susținut de Visa și de băncile partenere.

În ediția precedentă, peste 50.000 de elevi, profesori, părinti și alți membri ai comunităților locale au participat la aceasta competiție și au avut acces la informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca, dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite.

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulamentul de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro.

Persoană de contact: Dorin Călin
Senior Program Manager, Junior Achievement Romania

Telefon: 0730 330 883; E-mail: dorin.calin@jaromania.org

http://www.jaromania.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*