Primarul Costan Morar i-a felicitat pe jurnaliștii dejeni

Primarul Costan Morar i-a felicitat pe jurnaliștii dejeni

Astăzi 3 mai, în toată lumea este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei, zi care a fost stabilită de Adunarea Generală a ONU în anul 1993, urmare a recomandării emise în cadrul Conferinţei Generale UNESCO din 1991.

De 24 de ani, în această zi sunt celebrate principiile fundamentale ale libertăţii presei , ziua de 3 mai fiind şi un moment de pomenire a acelor jurnalişti care şi-au pierdut viaţa în apărarea libertăţii de expresie şi a exercitării profesiei lor.
Profesia de jurnalist nu este una uşoară, este nevoie de obiectivitate, dăruire şi sacrificii iar oraşul nostru are parte de jurnalişti, formatori de opinie, care îşi reprezintă cu cinste profesia.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei transmit reprezentanţilor mass mediei locale şi zonale, aprecirea pentru munca pe care o desfăşoară în spiritul informării cetăţenilor, a promovării imaginii municipiului Dej, precum şi pentru colaborarea şi implicarea în evenimentele desfăşurate în municipiul nostru.

De ziua lor, urez jurnaliştilor dejeni şi tuturor jurnaliştilor, mult succes în activitate alături de un sincer „La Mulţi ani”.

Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*