Weekend cu sport, muzică și voie bună!

Weekend cu sport, muzică și voie bună!

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc în Dej, prima ediţie a Concursului de aptitudini sportive pentru copii: TROPHY – KIDS FITNESS CHALLENGE.

Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Budokan Ryu, și Sala de Fitness Evolve, cu sprijinul Primăriei Dej, a debutat în Parcul Mare, pentru a continua apoi, din cauza timpului ploios, în Sala Sporturilor.

La competiţie au participat peste o sută de copii la mai multe categorii de vârstă (6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani şi 12 -13 ani), iar probele de concurs au constat în: alergări, ştafete, trasee cu obstacole și probe de agilitate.

De asemenea, pe lângă probele amuzante și provocatoare, Cercetații Dejeni au pregătit un „FUN CORNER” unde, toți participanții la eveniment au putea să învețe noi jocuri și activități distractive.

Așadar, voia bună, muzica, surprizele și numeroase premii au fost ingredientele unui weekend excelent.

Potrivit antrenorului Bogdan Savu, președintele Clubului Budokan Ryu, scopul acestui eveniment l-a constituit necesitatea de a-i determina pe copii să facă sport și de a-i sensibiliza pe părinți vis-s-vis de importanța mișcării în aer liber, pentru o dezvoltare armonioasă a corpului şi a minţii copiilor.
Scop care, cu siguranță a fost atins de organizatori.

M.V.

Foto: Alexandru Nemeti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*