Mega-petrecere de Ziua Copilului!

Mega-petrecere de Ziua Copilului!

Anticipând un sfârşit de săptămână aglomerat, prin desfășurarea în municipiul Dej a Concursului Naţional de dans sportiv „Cupa Lation Angels” și sărbătorii Rusaliilor, manifestările din acest an dedicate copiilor, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, au avut loc miercuri, 31 mai. Ceea ce, desigur, nu i-a împiedicat pe cei mici să se bucure de o mega-petrecere pe gustul lor, într-o atmosferă de totală şi desăvârşită bună dispoziţie!

Evenimentul, organizat de Primăria Dej, a avut loc în Piața Bobâlna copiii având parte de momente special pregătite pentru ei: spectacol de magie, dans, pictură pe faţă, modelare de baloane etc.

De asemenea în piață au fost amplasate un tobogan gonflabil și un carusel, buna dispoziție fiind asigurată prin prezența unor animatori costumaţi în personajele favorite din desenele animate și de mascote. Iar înghețata a fost, de bună seama, pe gratis!

După tradiționalele urări adresate copiilor de primarul Costan Morar, petrecerea a început cu parada personajelor de poveste și în scurtă vreme, cu mic, cu mare, cei prezenți în centrul orașului
au avut parte de o distracție pe cinste.

M.V.

Foto: Oprişan Zoltan

Galerie foto: goo.gl/mKCwiz

goo.gl/5IfBGx

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*