Mesajul primarului Morar Costan, cu ocazia Zilei Copilului

Mesajul primarului Morar Costan, cu ocazia Zilei Copilului

Astăzi este Ziua Internațională a Copilului, o zi specială pentru noi toți, pentru că bucuria și bogăția noastră cea mai mare sunt copiii. Ei sunt viitorul fiecărei familii și viitorul comunității noastre. Oferindu-le condiții bune să crească și să se dezvolte, ne pregătim nouă, viitorul.

De aceea este datoria noastră, a tuturor, a Primăriei Municipiului Dej, a cadrelor didactice şi a părinților să oferim copiilor tot ce este mai bun pentru ei, dragoste și atenție.

1 Iunie este o zi deosebită pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârsta la care ne aflăm. Trăim această zi prin copiii noștri, prin copiii din jurul nostru, iar fiecare moment din viața lor este și momentul nostru de trăire intensă, bucuria lor fiind și bucuria noastră. Prin ei, retrăim frumusețea copilăriei și rememorăm sentimentele de inocență și puritate.

Așadar, nu putem sărbători această zi decât împreună cu ei. Indiferent de problemele pe care le-am avea, noi cei mari, copiii nu trebuie să le simtă, ei trebuie sa se bucure de frumusețea vârstei, iar inocența și bucuria lor să ne dea putere să trecem peste orice obstacol.
Dragi copii, această zi vă este dedicată şi vă mulţumim pentru că ne umpleţi în fiecare secundă sufletele de bucurie.

La mulți ani copii, să vă bucurați din plin de copilărie și de această zi specială!

Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*