Parcul Balnear Toroc în straie noi nouțe!

Parcul Balnear Toroc în straie noi nouțe!

La mai bine de un an de zile de la începerea lucrărilor de modernizare și extindere, Parcul Balnear Toroc își redeschide porțile pentru public, începând de mâine, 2 iunie.

Finalizarea investiției „Modernizare și extindere Parc Balnear Toroc” a fost marcată astăzi, 1 iunie, de Primăria Dej, printr-um moment festiv la care au participat deputatul Cornel Itu, consilieri județeni și locali, reprezentanții bisericilor ortodoxe și greco-catolice, primari și viceprimari din comunele arondate Dejului, reprezentanții unor instituții și asociații culturale dejene, reprezentanții firmei de constucții care a executat lucrările, mass media și invitați.

Cu acest prilej, primarul Morar Costan, a prezentat serviciile pe care baza de agrement le va oferi turiștilor și despre investiția în valoare de 4,5 milioane lei, constând în noi bazine, respectiv, un bazin pentru adulți cu dimensiuni de 32/19,3 m (700 mp), bazin cu apă sărată de 18,6/7,5 m (113 mp), bazin pentru copii cu diametrul de 11 m (96 mp), un bazin de descărcare tobogane 19/9 m (165 mp), tobogane și o plajă extinsă, dotată cu umbreluțe și șezlonguri.

În zona lacului sărat au fost de asemenea efectuate lucrări de modernizare a structurii de lemn.

Lucrări de modernizare s-au realizat și la pavilionul acoperit unde funcționează o piscină incălzită, saună cu cromoterapie, jacuzzi și căzi de masaj cu apă hipersalină naturală, adusă din lacul sărat şi ulterior incălzită.

„Evenimentul de astăzi este o încununare a întregului efort și muncii depuse pe parcursul derulării investiției, astfel încât astăzi să putem spune că Dejul are un Parc Balnear modern în care dejenii și toţi cei care îl vizitează să poată să se relaxeze, să înoate, să se distreze, să facă plajă dar și tratament. Este un pas important pe care îl facem, pentru transformarea Dejului dintr-un oras poluat într-un oraş turistic. Suntem declaraţi Statiune Turistica de Interes Local şi nu ne oprim aici. Vom dezvolta un circuit turistic în care să fie incluse, Pădurea Bungăr, zona Balta din Catierul Dealul Florilor şi Salina Ocna Dej. Imi doresc să dezvoltăm zona ca staţiune de tratament balneo, având in vedere recunoaşterea calitaţilor apei sarate în tratarea afecţiunilor reumatologie, neurologice şi alte afectiuni, confirmate prin analize ale apei, de catre Institutul Naţional de Balneologie. Mă bucur că am ajuns în momentul realizării acestei investiţii de modernizare şi mi-am dat seama că atunci când iţi doreşti ceva cu adevarat şi pui mult suflet, acel lucru se realizează. Aceasta investiţie este pentru dejeni şi pentru toti cei care vor vizita zona noastră de agrement şi oraşul nostru şi le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, pentru a fi finalizat acest mare obiectiv turistic, constructorilor, diriginţilor de şantier, angajaţilor parcului balnear, coordonaţi de şeful de serviciu, Claudiu Chira, cel care m-a susţinut permanent în implementarea acestui mare proiect.” – a declarat primarul Costan Morar, cu ocazia redeschiderii Parcului Balnear Toroc.

Prețuri și tarife Parcul Blanear Toroc:

Tichet tarif de bază sezon (1 iunie – 15 septembrie) – 15 RON/zi. Acesta include acces la plajă, în lacul sărat Toroc, la piscina interioară, la dușuri, toalete și garderobe, la piscinele exterioare cu excepția celei pentru tobogane.
Tichet tarif de bază după ora 16.00 – 10 RON/zi.
Abonament de sezon – 120 RON (15 intrări), include doar serviciile unui tarif de bază, fără extraservicii.

Extraservicii:

Tichet tobogane acvatice 10 RON/zi (Include acces nelimitat la toboganele acvatice în perioada funcționării acestora)
Tichet saună 5 RON/zi (acces nelimitat în perioada de funcționare a saunei)
Tichet șezlong 5 RON/zi.

Tichet tarif de bază extrasezon (15 septembrie – 1 iunie) – 15 RON/zi. Include acces la piscina interioară, la dușuri, toalete și garderobe, la cada de apă sărată o ședință de 50 minute pe zi, la cada de hidromasaj o ședință de 20 de minute pe zi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*