Premii pentru „cei mai tineri și mai buni enoriași” ai Parohiei Ortodoxe Dej II

Premii pentru „cei mai tineri și mai buni enoriași” ai Parohiei Ortodoxe Dej II

La Biserica „Adormirea Maicii Domnului “ Dej II, după Sfânta Liturghie din duminica de 11 iunie, preotul paroh Ioan Bolbos a premiat elevii care au participat la faza județeană a Olimpiadei de Religie, obținând rezultate deosebite: Premiul III – Coșeriu Flavia (cls. a VII- a), Premiu Special – Sătmar Nicoleta (cls. a V-a), ambele de la Școala Gimnazială Nr. 1 și Mențiune – Copos Andrei (cls. a V-a) de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

De asemenea, au fost premiați elevii care fac parte din grupa de cateheză și care aparțin Școlii Gimnaziale Nr. 1. Grupa de cateheză a participat la Concursul Național „Icoana și Școala Mărturisirii” tema proiectul din acest an fiind: „Să devenim icoane vii ale credinței ortodoxe”, un proiect apreciat la nivel eparhial pentru complexitatea lui. Premiile oferite au constat în bani pentru premianți, și în mici daruri pentru toți.

La final, preotul Ioan Bolbos a felicitat toți elevii și pe profesoara de religie Cristina Sipoș pentru rezultatele bune obținute și pentru buna colaborare a Școlii Gimnaziale Nr.1 cu Biserica, de fiecare dată când se desfășoară vreo activitate în cadrul parohiei, toți răspunzând cu bucurie și implicare în acțiunile organizate.
Tuturor felicitări și o binemeritată vacanță de vară!

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*