Județul Cluj pe primul loc în țară la concursul de titularizare 2017

Județul Cluj pe primul loc în țară la concursul de titularizare 2017

Cadrele didactice care au candidat pe un post didactic în județul Cluj au obținut în procent de 58.81 note peste 7, ceea ce le permite ocuparea unui post pe perioadă nedeterminată. Mai mult, 9 profesori clujeni au reușit să obțină nota maximă 10 în acest an.

Cele 9 note maxime au fost obținute de candidații clujeni la disciplinele Arte Vizuale – 4 candidați; Educație Muzicală – 2; Educație Fizică și Sport – 1; Educație Tehnologică – 1; Geografie – 1.

Dintre absolvenții 2017 participanți la concurs, 55.23% dintre aceștia au reușit să obțină o notă peste 7 și doar 11.63% dintre ei nu au reușit să obțină o notă peste 5 la prima lor participare la examenul național.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. În județul Cluj, procentul notelor între 5 și 7 este de 28.16.

Contestaţiile se înregistrează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 25 iulie. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

Vă reamintim că în Cluj, candidaţii au concurat pe un total de 63 de posturi pe perioadă nedeterminată (45 în mediul urban și 18 în mediul rural) şi pe 712 posturi complete pe perioadă determinată.

Pentru buna desfășurare a examenului, au fost organizate 4 centre de examen, în funcție de disciplina de concurs: Şcoala Gimnazială ,,Octavian Goga” Cluj-Napoca; Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic ,,Edmond Nicolau” Cluj-Napoca, Şcoala Gimnazială ,,Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca.

ISJ Cluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*