Școala Gimnazială Specială Dej, beneficiara unui de grant în valoare de 20.490 euro

Școala Gimnazială Specială Dej, beneficiara unui de grant în valoare de 20.490 euro

La începutul săptămânii trecute (17-18 iulie), la București a avut loc Reuniunea de Informare și Consiliere Proiecte de Mobilitate în Domeniul Educației Școlare și a Educației Adulților. Reuniunea s-a adresat unităților școlare și organizațiilor care au obținut granturi pentru proiecte de mobilitate în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea KA1, 2017.

Școala Gimnazială Specială Dej este beneficiara unui astfel de grant în valoare de 20.490 euro, pentru derularea proiectului ”Valorificarea competențelor digitale și a activităților nonformale/outdoor în școala specială”. Proiectul Școlii Gimnaziale Speciale Dej și Proiectul Centrului de Resurse al Școlii Gimnaziale Speciale din Cluj-Napoca au fost selectate dintr-un număr de 410 proiecte depuse la ANPCDEFP din întreaga țară, fiind singurele din județ admise pentru acest an în programul european, care se derulează în perioada 1 septembrie 2017- 31 august 2019.

La această reuniune, Școala Gimnazială Specială a fost reprezentată de managerul proiectului, profesor Laura Boian și de responsabilul proiectului, profesor Gabriela Bilțiu.

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a organizat această reuniune în vederea atingerii unor obiective de pregătire a beneficiarilor, pentru implementări tehnice și financiare a proiectelor de mobilitate, de asigurare a înțelegerii prevederilor contractuale și a documentelor anexe și pentru însușirea a modului de utilizare a platformelor de gestionare a mobilităților: Mobility Tool și Europass.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*