Programul zborurilor operate de pe Aeroportul clujean în luna august

Programul zborurilor operate de pe Aeroportul clujean în luna august

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, aduce la cunoștința persoanelor interesate care urmează să călătorească în scop turistic și nu numai, programul zborurilor operate din și spre Cluj-Napoca, valabil pentru perioada 1 – 31 august 2017.

„Dorim, pe această cale, să le sugerăm tuturor celor care pleacă în vacanță în această perioadă sau călătoresc în diferite alte scopuri, să consulte orarul pentru luna în curs. Mă bucură faptul că, urmare a investițiilor derulate în ultima perioadă, am devenit tot mai atractivi pentru companiile aeriene, putând astfel să oferim clujenilor din ce în ce mai multe zboruri directe către destinațiile preferate, în condiții optime și cu frecvențe ridicate”, a declarat președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe.

Reamintim, în acest context, faptul că, în prezent, de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj sunt operate, în mod regulat, peste 40 de destinații, către 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, numărul acestora fiind într-o continuă evoluție datorită adresabilității tot mai crescute a pasagerilor care aleg să zboare din/spre Cluj. Totodată, programul de vară al zborurilor charter cuprinde nouă destinații turistice, din două țări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și Turcia (Antalya).

De asemenea, menționăm faptul că datele statistice privind traficul de pasageri înregistrat în primele șase luni ale acestui an confirmă evoluția spectaculoasă a activității aeroportului clujean, respectiv o creștere de nu mai puțin de 63% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, respectiv 1.230.357 de pasageri față de 735.517, în anul 2016.

DESTINATII

WIZZAIR: Alicante, Barcelona, Bari, Basel, Berlin, Billund, Bologna, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Koln, Doncaster-Sheffield, Dortmund, Dubai, Eindhoven, Frankfurt, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Malmo, Malta, Memmingen, Milano, Nurenberg, Palma de Mallorca, Paris, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Veneţia, Zaragoza

TAROM: Bucureşti

LUFTHANSA: Munchen

LOT POLISH AIRLINES: Varşovia

BLUE AIR: Bucureşti, Birmingham, Contanţa, Dublin, Hamburg, Larnaca, Liverpool, Luton-Londra, Nisa, Iaşi, Timişoara

TURKISH AIRLINES: Istanbul

VUELING: Barcelona

Puteți consulta orarul zboruriilor:

www.cjcluj.ro/UserUploadedFiles/File/Program%20%2001.08.2017-31.08.2017.pdf

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*