Secretarul de Stat Vicențiu Știr: „Cetățeanul trebuie să fie în mijlocul deciziei publice”!

Secretarul de Stat Vicențiu Știr: „Cetățeanul trebuie să fie în mijlocul deciziei publice”!

Miercuri, 6 septembrie 2017, la Brașov, Secretarul de Stat Vicențiu Știr și Ministrul Turismului Titus Dobre, au participat la cea de-a doua dezbatere publică pe tema Proiectului de Lege a Turismului, organizată cu sprijinul metodologic al echipei MCPDS.

La dezbaterea organizată la sediul Instituției Prefectului Județului Brașov au participat alături de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, Secretarul de Stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social Vicențiu Știr și Prefectul Rasaliu Marian, oficialități din județele Alba, Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna.

În cadrul ședinței publice, Secretarul de Stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, responsabil de aplicarea legii transparenței decizionale, Vicențiu Știr, a menționat că este esențial să înțelegem importanța acestor dezbateri publice, punctând și enumerând în intervenția sa aspectele importante cu privire la implicarea cetățenilor în decizia publică.

Întâlnirile publice cu cetățenii pe marginea proiectul Legii turismului, în vederea preluării sugestiilor de îmbunătățire a actului normativ vor continua iar programul dezbaterilor publice este disponibil aici: https://goo.gl/BEB1Y4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*