Crosul Toamnei, ediția 2017

Crosul Toamnei, ediția 2017

Sâmbătă, 16 septembrie, la Dej a avut loc „Crosul Toamnei” ediția a III -a. Organizat de Asociația Marsala Life, cu sprijinul Primăriei Dej, crosul s-a adresat atât copiilor, cât şi adulților, şi a avut ca scop strângerea de fonduri în favoarea tânărului de 20 de ani, Mădălin Mureșan. Nu în ultimul rând, la fel ca edițiile anterioare, crosul a constituit și un excelent mod de promovare a sportului în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos.

După o scurtă încălzire condusă de instructorul de arte marțiale Bogdan Savu, competiția a avut startul în Piața Bobâlna Dej şi a cuprins o cursă de 1.200 m pentru copiii până la 14 ani și o cursă de 2.400 m pentru adulți, primarul Costan Morar aflându-se printre cei aproximativ 200 de concurenți din Dej, Gherla şi Beclean.

La final, toți participanții au fost premiați, iar cei mai buni, dintre cei buni, au avut parte de premii speciale oferite de sponsori și organizatori. În plus, primii 200 de înscriși au primit și tricouri personalizate.

În urma donațiilor făcute de cei prezenți și taxa de participare achitată de fiecare concurent, s-au adunat 2.865 lei pentru Mădălin Mureșan. Bani care, alături de sumele realizate în urma celorlalte acțiuni caritabile ale dejenilor, vor contribui la plata intervenției chirurgicale (transplant de inimă) necesară salvării vieții acestui tânăr.

Felicitări organizatorilor, sponsorilor, participanţilor şi tuturor celor care i-au susținut pe alergători, contribuind prin prezenţa lor la buna dispoziţie generală!

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*