Accidente, amenzi și permise reținute

Accidente, amenzi și permise reținute

Polițiștii rutieri din Cluj-Napoca au aplicat luni, 18 septembrie, 62 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului rutier, se arată într-un comunicat remis presei.

Polițiștii au reținut 16 permise de conducere, 12 conducători auto au fost sancționați pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar 22 de pietoni, angajați în traversări neregulamentare, au fost sancționați.

Pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost înregistrate, luni, mai multe accidente rutiere grave, majoritatea având drept cauză indisciplina pietonilor, care au traversat prin locuri nepermise și fără să se asigure corespunzător, însă și a conducătorilor auto care, grăbiți și neatenți, au scăpat din vedere siguranța lor și a celorlalți.

Astfel, în jurul orei 5:50, un bărbat de 63 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului, a surprins și accidentat o femeie de 48 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni. În urma impactului femeia a fost rănită grav, fiind transportată la unitatea medicală.

În jurul orei 12:15, o femeie de 67 de ani, din Satu Mare, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Republicii, prin loc nemarcat și fără să se asigure corespunzător, a fost surprinsă și accidentată grav de un autoturism. La aceeași oră, un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Oașului, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se grav. Bărbatul avea o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 21:30, un bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, a surprins și accidentat grav o femeie de 46 de ani, care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*