Performanța, premiată în cadrul Galei Excelenței Clujene

Performanța, premiată în cadrul Galei Excelenței Clujene

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, organizează Gala Excelenței Clujene 2017, eveniment derulat anual la nivel județean cu scopul de a premia elevii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline (internaționali, calificați în loturile naționale, premii I, II și III, mențiuni și medalii), precum și unitățile școlare din care aceștia provin și profesorii care i-au pregătit în cursul anului școlar precedent.

Ediția din acest an a Galei Excelenţei Clujene se va desfăşura în cadrul a două festivități distincte. Prima dintre acestea va avea loc astăzi, 2 octombrie 2017, ora 16.00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și va fi destinată premierii elevilor de performanță care au excelat în domeniile teoretic și special.

Cea de-a doua festivitate se va desfășura cu prilejul celebrării Zilei Internaționale a Educației, în data de 5 octombrie 2017, cu începere de la ora 16.00, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai, când vor fi premiați elevii de elită care au avut rezultate deosebite în domeniile vocațional-sportiv și arte.

În cadrul festivităților din zilele de 2 și 5 octombrie a.c., Consiliul Județean Cluj va premia cu sume de bani nu mai puțin de 264 de elevi și 218 profesori, respectiv șase unități de învățământ care în anul școlar 2016-2017 au obținut performanțe deosebite în plan educațional.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*