Profesori și elevi merituoși din Dej, la Gala Excelenței în Educație

Profesori și elevi merituoși din Dej, la Gala Excelenței în Educație

Elevi dejeni de excepție, care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare naționale și internaționale din domeniile teoretic și special, au fost premiați luni după-amiază, împreună cu profesorii care i-au pregătit, în cadrul primei părți a tradiționalei Gale a Excelenței clujene în Educație.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj, s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură a Studenților, în prezența secretarului de stat în Ministerul Educației Naționale, Ariana Bucur, a mitropolitului Clujului, ÎPS Andrei, a prefectului Ioan Aurel Cherecheș, a profesorilor, elevilor, părinților și numeroși invitați.

Dintre cele peste 150 de echipe profesor-elev de succes din județul Cluj, premiați luni, au făcut parte și următorii elevi și profesori dejeni:

Deak Maria Briana – Școala Gimnazială „Avram Iancu”, pregătită de prof. Daniela Herineanu (Premiul I la Olimpiada Națională de Discipline Tehnologice);

Câmpean-Gângă Cătălin – C. N. „Andrei Mureșanu, pregătit de prof. Cristina Albinetz (Mențiune la Olimpiada Națională de Istorie);

Berende Maria Domețiana – LAPI Dej, pregătită de prof. Elena Peia (Mențiune la Olimpiada Națională de Limbi Romanice).

Joi, 5 octombrie, în a doua parte a Galei Excelenţei în Educaţie, au fost premiaţi elevii şi profesorii performanţi în domeniul vocaţional (artistic şi sportiv). Astfel, au urcat pe scena din sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai, 90 de elevi, coruri/echipe sportive/ trupe de teatru cu nu mai puţin de 80 de profesori coordonatori, din rândul cărora au făcut parte și dejenii:

Echipa de baschet fete/gimnaziu – LAPI Dej (Premiul I la Olimpiada Națională de Educație fizică și sport);

Echipa de volei băieți/liceu – LAPI Dej (Premiul II la Olimpiada Națională de Educație fizică și sport);

Echipa de baschet băieți/liceu – LAPI Dej (Premiul III la la Olimpiada Națională de Educație fizică și sport);

Echipa de oină băieți/liceu – Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” (Mențiune la la Olimpiada Națională de Educație fizică și sport)

Echipa de volei băieți/gimnaziu – LAPI Dej (Mențiune la Olimpiada națională de Educație fizică și sport).

De asemenea tot din zona noastră, pe podium s-a aflat și Echipa de oină băieți/gimnaziu – Școala Gimnazială Chiuiești (Mențiune la Olimpiada Națională de Educație fizică și sport)

Felicitări tuturor sportivilor și profesorilor antrenori care i-au condus spre performanță:

Cristina Hitioan, Simona Cătinean, Mircea Itt, Radu Miclea(LAPI Dej), Gall Francisc Daniel (L.T. „Constantin Brâncuși”) și Mihaela Hango (Școala Gimnazială Chiuiești).

O sărbătoare a EDUCAȚIEI asta s-a dorit a fi şi a şi reuşit să fie evenimentul organizat luni și joi, pentru elevii și profesorii clujeni, de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Cluj.

Tuturor, felicitări!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*