A.S. MECSOM Dej U 13,  Locul I la Cupa VOITSBERG  Austria 2017

A.S. MECSOM Dej U 13, Locul I la Cupa VOITSBERG Austria 2017

Echipa de fotbal a Asociaţiei Sportive Mecsom Dej U13 a participat, în perioada 27-30 octombrie, la turneul internaţional „Cupa Voitsberg 2017” din Austria, turneu la care s-au înscris echipe din Austria, Slovenia, Croaţia şi România. Delegatia dejeană a fost condusă de Președintele Asociaţiei Sportive Mecsom, domnul Fulop Istvan.

În faza grupelor A.S. Mecsom Dej a învins cu scorul de 2 – 0 echipa N.Z. Mooskirchen şi a terminat la egalitate cu echipele: S.V. Hitzendorf (0 – 0 ), F.C. Sttateg Graz (1 – 1), toate din Austria.
În sferturi dejenii au trecut fără emoţii de echipa A.S.K. Koflach cu scorul de 5 – 1, după un joc entuziasmant la finalul căruia tinerii sportivi dejeni au fost aplaudaţi de numeroasa asistenţă.

Înainte de ultimul act al competiţiei A.S. Mecsom Dej a eliminat echipa gazdă A.S.K. Voitsberg cu scorul de 2 – 0.
Finala a pus faţă în faţă reprezentanta României A.S. Mecsom Dej şi reprezentanta Sloveniei N.Z. Miklaz. Meciul s-a ridicat la statutul de finală, iar echipa care a ridicat trofeul a fost A.S. Mecsom Dej care a câştigat cu scorul de 3 – 1.

Pe perioada competiţiei echipa dejeană a fost cazată în localitatea austriacă Modriach la pensiunea Negrean, pensiune administrată de o familie de români.
Participarea la acest turneu a reprezentat o oportunitate de a verifica nivelul de pregătire şi joc a sportivilor noştri raportat la tendinţele fotbalului european.

Acest trofeu ne onorează şi răsplăteşte munca depusă de staf-ul echipei noastre: Geiszer Augustin, Duşa Mihai şi Gall Francisc Daniel.

Mulţumim în mod deosebit domnului deputat Cornel Itu care susţine atât financiar, cât şi moral această echipă şi este mereu implicat în promovarea sportului în rândul tinerei generaţii. Participarea la acest turneu a fost susţinută financiar de domnul deputat, iar pe această cale îi mulţumim!

Pe lângă trofeul obținut pentru câștigarea turneului, Asociația Sportiva Mecsom Dej a mai obținut următoarele trofeee:
-Cel mai bun portar al turneului: Repede Răzvan
-Golgeterul turneului: Leczfalvi Flaviu Ioan -9 goluri marcate
-Cel mai bun jucător al turneului: Filip Mihai

Echipa A. S. Mecsom Dej: Moldovan Mihai Bogdan, Repede Răzvan Alin, Varga Emanuel Daniel, Stanciu Rareș Ionuț, Dumitru Darius Marian, Filip Mihai, Mureșan Bogdan Brian, Ciceu Mario Gabriel, Leczfalvi Flaviu Ioan, Neag Luca Augustin, Petrean Gabriel Loren, Chender Paul Darius, Mihăilă Mario Sebastian, Vaida Răzvan Gheorghe, Falup Mihai Tudor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*