DNA îl acuză pe Liviu Dragnea de 5 infracțiuni – printre ele abuz în serviciu, fraude cu fonduri europene, grup infracțional organizat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, obţinere de fonduri europene cu documente false şi constituirea unui grup infracţional organizat. Sunt acuzații aduse de procurorii DNA într-un dosar în care apare firma TelDrum. Anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu de câteva zeci de milioane de lei. Liderul PSD a stat mai puțin de o oră în sediul DNA. La ieșire nu a făcut nici o declarație.

Liviu Dragnea are calitatea de suspect și este acuzat de cinci infracțiuni – 2 de abuz în serviciu cu primire de folos necuvenit, 2 cu fraude cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat, alături de reprezentanții Teldrum.

La ieșire, Liviu Dragnea a fost așteptat de numeroși susținători ai liderului PSD, în frunte cu vicepremierul Paul Stănescu, cu șeful Comisiei parlamentare de control a SRI Claudiu Manda, au fost și deputata PSD Andreea Cosma, liderul deputaților PSD Marian Neacșu, vicepreședintele PSD Nicolae Bădălău. Ei au spus că n-au venit să pună presiune pe justiție, ci doar să-și susțină liderul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*