Bal de caritate, marca Rotary Club Dej

Bal de caritate, marca Rotary Club Dej

Restaurantul Sun Garden Therme din Dej a fost, vineri, 10 noiembrie, gazda balului anual de caritate Rotary Club Dej, eveniment desfăşurat în prezenţa Guvernatorului Rotary District 2241 România şi Republica Moldova, Milian Sopoian, Asistenților Guvernator, Dan Iurcă (Sighet), Claudiu Gavrea (Sibiu) și Adrian Oșan (Dej), primarului Costan Morar, deputatului Cornel Itu și oaspeților de la Cluburile Rotary din: Kozarmisleny (Ungaria), Aiud, Baia-Mare (RC Baia Mare 2005), Bistrița (RC Bistrița Nosa), Borșa, Câmpia -Turzii, Cluj Napoca, Gherla, Năsăud, Satu-Mare, Sibiu, Sighet, Turda, și Vatra-Dornei.

Balul rotarienilor dejeni a fost deschis de preşedintele clubului, Onișor Nicorec, care în scurta prezentare a proiectelor derulate de RC Dej, a reamintit scopul acestui eveniment, respectiv, strângerea de fonduri pentru acordarea unor burse de excelență. Acţionând în folosul comunităţii, Rotary Club Dej a permanentizat prin proiectele sale anuale, tradiţia acordării acestor burse elevilor merituoşi, recompensând totodată şi eforturile celor care au păşit deja pe drumul performanţei în artă sau sport.

După cuvintele de salut adresate de Guvernatorul Rotary District 2241 și alocuțiunile rostite de invitați, partea festivă a reuniunii s-a încheiat cu înmânarea unor plachete de „Membru de Onoare RC Dej”, rotarienilor Cornel Itu și Mircea Botezan, precum și prietenilor constanți ai clubului: Cristina Beldean Moșuțan, Ștefan Petreuș și Andrei Petreuș.

O seară care l-a avut ca moderator și prezentator pe Ioan Mărginean, și a fost animată prin momentele oferite de tinerii campioni naționali la dans sportiv, Adriana Suciu și Kis Robert, de talentații David și Dante Cuc, cu o suită de piese muzicale interpretate la pian și harpă și iluzionistul Julei.

Nu în ultimul rând, îndrăgiții interpreți de muzică populară Cristina Beldean Moșuțan și Ștefan și Andrei Petreuș (tată și fiu), moroşenii cu cetera şi zongora ce au cucerit publicul din ţară şi întreaga lume, au contribuit prin prestația lor, la atmosfera de bună dispoziție a evenimentului.

Atmosfera întregită de o tombolă cu diverse premii și discuțiile amicale care punctează, de fiecare dată, bucuria revederii unor prieteni dragi.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*