Anul are 12 luni! Nu aștepta vara! – campanie MAE și MAI

Anul are 12 luni! Nu aștepta vara! – campanie MAE și MAI

Anul are 12 luni! Nu aștepta vara! este titlul campaniei declanșate ieri, 22 noiembrie, de Ministerele de Externe și de Interne, pentru a reduce timpul de așteptare pentru eliberarea documentelor de călătorie.

După cozile infernale, la care oamenii au stat ore întregi în vară, guvernul a decis declanșarea unei campanii prin care populația să fie la curent cu simplificarea formalităților.

”Campania de azi este un demers comun cu MAI pe care îl realizăm, astfel încât să nu existe o perioadă de vârf în care aglomeraţiile să ducă la sincope în activitatea noastră şi ca toate procesele care duc la eliberarea documentelor de călîătorie să se desfăşoare în mod eficient. Este o campanie care va rula mai mult timp, pe mai multe paliere şi spoturile vor fi difuzate prin mai mulţi vectori de comunicare”, a declarat secretarul general MAE, Cosmin Dinescu.

El a precizat că această campanie, ”Anul are 12 luni, nu aştepta vara – documentele de călătorie pot fi făcute din timp”, se va derula pe mai multe luni, astfel încât mesajul să fie ”cât mai pregnant şi să îşi atingă publicul ţintă”.

În plus, oamenii sunt îndemnați să nu aștepte până în ultima clipă, înaintea plecării, pentru a merge să-și facă pașaport și să verifice valabilitatea documentului de călătorie din timp.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*