Momente de bucurie pentru cetățenii comunei Mica

Momente de bucurie pentru cetățenii comunei Mica

Duminică, 10 decembrie, locuitorii comunei Mica au trăit momente deosebite la Căminul Cultural din localitate, unde 22 de cupluri au fost premiate în fața a peste 200 de invitați și oameni ai locului, cu ocazia împlinirii a 25, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Bucuria tuturor a fost dublată de onoarea de a-l avea în mijlocul lor pe IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care a fost prezent pentru prima dată la un eveniment organizat de Primăria comunei Mica.

„Au fost momente cu o încărcătură emoțională aparte, în această zi în care i-am sărbătorit pe bunicii sau părinții noștri, dorind să le arătăm importanța lor în viața și comunitatea noastră. Aveți tot respectul și prețuirea mea. Sunteți exemple și repere pentru noi, generația mai tânără, deoarece pe parcursul atâtor ani ați dat dovadă de înțelepciune, înțelegere, respect, răbdare și nu în ultimul rând iubire. Dumnezeu să vă dea multă, multă sănătate și mulți ani frumoși împreună!” – au fost cuvintele rostite cu această ocazie de primarul Tiberiu Zelencz.

Totodată, primarul a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au implicat și fost alături de organizatori la acest eveniment de suflet pentru comună: „viceprimarului Mureșan Andrei, conslierilor locali, angajaților Primăriei Mica, părintelui protopop Ioan Buftea, preoților din comună, deputatului Cornel Itu, doamnei Mariana Reman, domnului Vasile Blăjan, și nu în ultimul rând tuturor celor care au venit astăzi alături de noi pentru ca toți să fim împreună la acest eveniment special!”

O zi specială, care s-a încheiat cu un spectacol dăruit sărbătoriților.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*